CRNO-BELI KREĆU U POHOD NA TITULU: Počinje ARKUS liga!

CRNO-BELI KREĆU U POHOD NA TITULU: Počinje ARKUS liga!

Nova sezona ARKUS lige počinje ovog vikenda, i to u potpuno novom formatu. Takmičenje superligaša moglo bi se iskazati sledećim brojkama: 16 timova, 14 gradova, dve grupe, jedna liga. Partizan se nalazi u A grupi, zajedno sa Vojvodinom, Dinamom, Dubočicom 54, Spartakom, Kikindom Grindex, Proleterom i Crvenkom, koja je povratnik u elitu.

Crno-beli se u prvom kolu na Banjici sastaju sa Kikinđanima, baš kao na startu prethodne sezone, a utakmica je na programu u subotu od 19.30. Prenos uživo možete gledati OVDE.

Kao što smo u prethodnom periodu istakli nizom intervjua, verujemo da Partizan ove sezone ima kvalitet i potencijal za izuzetne rezultate. Mladost je uvek bila naš glavni adut, uz ogromno i bogato iskustvo nekolicine igrača, pa recept nećemo menjati ni ovoga puta.

Foto: Maja Nastić

,,Partizan posle dužeg vremena ima ekipu koja može da konkuriše za trofeje”, tvrdi Aleksa Maksić. Kapiten Ivan Mićić smatra da se ekipa odlično ukomponovala tokom pripremnog perioda, dok povratnik među crno-bele Ivan Dimitrijević veruje u ,,magiju” trenera Nenada Maksića. Sve u svemu, sigurni smo da je pred nama uzbudljiva sezona.

SRLS

Fakultet za sport

Mediji

Balkan Handball
Sportske
Sportski žurnal