Mandić: Ne smemo potceniti Kikindu

Mandić: Ne smemo potceniti Kikindu

Da je Nenad Mandić delić koji se savršeno uklopio u slagalicu trenera Nenada Maksića videlo se od samog početka tekuće sezone. Iskusni srednji bek, koji je ovog leta u Partizan prešao iz Obilića, u dosadašnjem toku ARKUS lige postigao je 18 golova, a posle trijumfa nad Crvenkom na Banjici proglašen je igračem utakmice. Da mu je crno-beli dres prirastao za srce ne krije ni sam Manda.

,,Za kratko vreme sam se uklopio u sistem rada i ulogu nekog ko prenosi svoje iskustvo ovim mladim momcima. Oduvek sam cenio rezultate i zalaganje u RK Partizan. Poštujem rad kluba, koji pretežno iz svojih mlađih selekcija crpi snagu, i iz godine u godinu pravi respektabilne rezultate. Ti momci su prava snaga kluba i primer svim drugim klubovima kako se vrednim radom ulaže u rukometnu budućnost“, zaključuje naš bek i naglašava: ,,Atmosfera je sjajna, poneli su nas početni rezultati i nema razloga da ne nastavimo u tom smeru“.
Crno-beli su u poslednja četiri kola zabeležili ubedljive trijumfe, a naredni protivnik im je ekipa Kikinde Grindex, koju je naš tim na svom terenu savladao na samom startu sezone (27:15). Sedam kola kasnije, vreme je za novi susret, ovoga puta u Kikindi.
Foto: Maja Nastić

,,U odnosu na prvi deo, Kikinda Grindex se značajno pojačala i svesni smo da su tim koji ne sme da se potceni. Svakako da najveća pretnja po naš gol vreba od Miloševića, Mršulje i Vrgovića“, smatra Mandić.

Naš bek se osvrnuo i na naredne mečeve, kada će Partizan dočekati Proleter, zatim gostovati Vojvodini, a potom biti domaćin Dinamu.

,,Siguran sam da iz utakmice u utakmicu ulazimo u bolju formu i prikazujemo zrelije partije. Tako je od samo početka, nema razloga da tako i ne nastavimo. Mislim da naš mladi tim ima veliki potencijal, koji jedva čeka da prikaže protiv tih iskusnih ekipa. Naš cilj je jasan, a to je vrh tabele. Vrednim radom ćemo pokazati da naše ambicije i ambicije ljudi u klubu nisu prazna priča“, naglašava Mandić.

Utakmica između Partizana i Kikinde Grindex na programu je u sredu od 18 časova, a prenos utakmice možete pratiti uživo OVDE.

Globos osiguranje
FOX Vision
Bioclinica

Primed

Fakultet za sport

Mediji

Balkan Handball
Sportske
Sportski žurnal