Završena Crno bela mini liga za sezonu 2013/2014

Završena Crno bela mini liga za sezonu 2013/2014

Prethodne nedelje (8.juna) u hali Slodes svečano je završena druga takmičarska godina jedinstvene Crno bele mini lige u 2013/2014 godini.

U ovoj sezoni odigrano je 14 redovnih kola sa 56 utakmica,postignuto je oko 1000 golova,učestvovalo je 8 ekipa u takmičarskom delu i 3 ekipe u revijalnom delu. U CBML se takmičilo oko 200-tinak dečaka i devojčica rodjenih 2003 god.i mlađi, iz 18 osnovnih škola (iz sekcija mini rukometa) sa teritorije Beograda. Bilo je puno atraktivnih poteza, asistencija, prelepih golova, gde su naši mini rukometaši demonstrirali i prikazali sve čari rukometne igre koje su naučili kod svojih trenera u sekcijama mini rukometa i svojim školama. U ovoj sezoni družili su se sa prvotimcima i veteranima RK Partizan, imali takmičenje u kvizu iz poznavanja istorije kluba, zajednički bodrili prvi tim na utakmicama, učestvovali u humanitarnim akcijama i niz drugih aktvnosti.

Na svečanom zatvaranju odigrano je 6 revijalnih utakmica, podeljenu su nagrade za sve učesnike CBML  i priznanja za pojedince i organizacije koje su pomogle i dale svoj doprinos u organizaciji CBML.

Prvo mesto u ovoj sezoni je osvojila ekipa PARTIZAN-MIRIJEVO pod vođstvom trenera Gudurić Branka, drugo mesto je pripalo ekipi PARTIZAN-ZVEZDARA treneri  Vujičić Mirko i Branko Padežanin, na trećem mestu je ekipa PARTIZAN-RAKOVICA 3 sa trenerom Veljović Vladanom. Posebna priznanja za pomoć u organizaciji je dobila Zajednica sudija i kontrolora RSB, Sportski centar Voždovac kao i  pojedinci Antić Vanja i Eškenhazi Igor. Treba istaći da je i svaki mini rukometaš bez obzira na plasman ekipe dobio medalju kao učesnik CBML kao sećanje na ovaj sportski događaj.

Na kraju možemo reći da je naš cilj ispunjen a to je zadovoljstvo,sreća i uzivanje dece u igri, golovima, potezima i da su svi pobednici CBML.

Do sledeće godine i novog okupljanja završićemo ovu CBML sa sloganom

„POBEĐIVATI JE DOBRO, IGRATI JE BOLJE, A VOLETI IGRU JE NAJLEPŠE“

Fotografije sa završetka CBML možete pogledati na ovom linku.

 

Globos osiguranje
FOX Vision
Bioclinica

Primed

Fakultet za sport

Restoran Varoš kapija

Visoka škola socijalnog rada

Mediji

Balkan Handball
Sportske
Sportski žurnal