Na početku su predstavljeni predstavnici šampionske generacije, igrači rođeni 1991. i 1992. godine, kapiten ekipe Orlović Damjan, najbolji igrac lige Beočanin Dušan i najperspektivniji desni bek Golubović Đorđe, koji su zajedno sa svojim saigračima postali prvaci Srbije po treći put za redom.

Zahvalili su se klubu na podršci i saigračima na požrtvovanju i timskom duhu. Najavljeno je, da glavni cilj prve ekipe u nastavku sezone bude što viši plasman i osvajanje trofeja.

I na kraju, predstavljen je generalni direktor firme ROHE Holding , G-din Majstorović Saša , koji se u ime firme zahvalio na toplom prijemu i istakao da je na preporuku matične firme iz Austrije stupio u kontakt i izrazio želju da bude član sponzorskog pula Rukometnog kluba "Partizan" SI&SI , a posebno je istakao da je vrlo brzo stekao utisak da se radi o odličnom organizovanom sportskom kolektivu i da je naišao na topao prijem, da je u kratkom periodu poslovni odnos prešao u prijateljski sa svim clanovima kluba i da će ROHE Holding ostati i u narednim godinama u porodici Rukometnog kluba "Partizan" SI&SI i proširiti saradnju na mnogo veći nivo…