Redovna godišnja sednica Skupštine Rukometnog kluba Partizan održana je u četvrtak, 30. maja, a s obzirom na to da je prethodni predsednik Skupštine, gospodin Radosav Šljivančanin, podneo ostavku pre izvesnog perioda, glavna tačka dnevnog reda bila je izbor novog predsednika.

Na predlog Zbora veterana, jednoglasno je izglasan gospodin Predrag Jušković, koji se tokom proteklih 18 godina u velikoj meri zalagao za klub, a u periodu od 2007. do 2015. godine obavljao je funkciju generalnog sekretara. Jušković je kao veliki Partizanovac prošao kroz različite pozicije u našem klubu i uspevao da uspešno obavlja sve funkcije, i pored svoje uspešne profesionalne karijere i ostalih angažmana.

Pored Šljivančanina, još dva člana Skupštine su u međuvremenu podnela ostavku, pa su u četvrtak, na predlog Upravnog odbora, primljena tri nova člana iz redova sponzora i donatora kluba, i to Aleksandar Mandić, Nenad Radulović i Goran Lugonja.

Sa Juškovićem na čelu Skupštine i novim članovima, dobili smo dodatno pojačanje i podršku, uz koju će naš klub nesumnjivo nastaviti da napreduje.

Pored izbora predsednika Skupštine i prijema novih članova, Miljan Žugić, predsednik kluba, podneo je izveštaj Upravnog odbora, u kom se osvrnuo na funkcionisanje i rad kluba tokom protekle sezone. U Upravnom odboru su se desile promene, a svojim zalaganjem, kako u finansijskom, tako i u stručnom smislu, članovi UO su izveli klub na zelenu granu. Predsednik kluba je iskazao zahvalnost državi za pomoći, kao i našim sponzorima Dunav osiguranju i Poštanskoj štedionici, i najavio je pregovore sa generalnim sponzorom za narednu sezonu.

Sportski direktor kluba Vlado Samardžić se osvrnuo na sportski uspeh kluba i osvajanje nacionalnog Kupa, dok je direktor škole rukometa Dobrosav Jeličić podneo izveštaj o plasmanu i brojnosti mlađih kategorija na Prvenstvu Beograda i državnom prvenstvu, o formiranju ženske sekcije rukometnog kluba i ukazao na probleme sa kojima se suočavaju mlađe kategorije, od kojih je najveći problem pronalaženje odgovarajuće hale za trening.