U sredu 11. marta u 18:00 časova na Banjici, odigrava se derbi prvenstva, pobednik iz ovog susreta je i najverovatnije Šampion Države. Kolubara je u prvom delu prvenstva pobedila u Lazarevcu sa jednim golom razlike, potpuno zasluzeno.

Ono sto je bacilo senku je bilo ponasanje sluzbenih lica iz Lazarevca kao i placenog obezbedjenja koji su po zavrsetku utakmice nasrnuli na igrace i strucni stab Partizana.

Situacija se toliko izmakla kontroli da je direktor Partizana morao da strčava sa tribina i od policije trazi fizicku zastitu za igrače i strucni stab od neljubaznih i agresivnih domacina i njihovog placenog obezbedjenja. Tek posle pola sata, i energicne akcije policije kojoj se i ovog puta zahvaljujemo, ekspedicija Partizana je uspela da napusti svlacionice hale u Lazarevcu. I igrači i navijači Partizana gore od želje da se Lazarevčanima revanširaju.Bez obzira što će utakmica biti direktno prenošena (TV RTS 2), interesovanje za utakmicu godine je ogromno a uprava Partizana čini sve da bi se gosti osećali što bezbednije….