1. kolo Super lige Srbije, Partizan Dunav Osiguranje – Crvena Zvezda Alumil, 21. septembar od 18:00 časova, SC Voždovac na Banjici. Izjave pred večiti derbi sa konferencije za novinare, održane u petak u klubu sportista na stadionu Partizan…

1. kolo Super lige Srbije, Partizan Dunav Osiguranje – Crvena Zvezda Alumil, 21. septembar od 18:00 časova, SC Voždovac na Banjici. Izjave pred večiti derbi sa konferencije za novinare, održane u petak u klubu sportista na stadionu Partizan:

Predrag Juskovic, generalni sekretar Partizan Dunav Osiguranje:

Ostalo nam je jos malo vremena da slavimo osvajanje Prvog Super kupa, jer vec u ponedeljak nas cekaju nove obaveze u nastupajucoj sezoni. Prvo kolo i vec – veciti derbi. Dvorana na Banjici bice otvorena u 17,00 sati za navijace i toza Grobare namenjen je ulaz sa strane VMA, a za navijace gostujuceg tima predvidjeno je da udju sa strane bazena na Banjici. Karte ce kostati 200,00 dinara i verujem da ce ovo biti prava uvertira za prvenstvo koje nas ocekuje. Nadam se nasoj pobedi i pozivam navijace da dodju u sto vecem broju I bodre nas.

Aleksandar Brkovic, pomoćni trener Partizan Dunav Osiguranje:

Za Partizan je derbi najvaznija utakmica. Ona ima poseban znacaj i za nju se posebno pripremamo. Verujem da smo bolji i da cemo slaviti. Dacemo sve od sebe da to I ostvarimo. Nadam se da ce nas navijaci podrzati i ovom prilikom pozivam Grobare da dodju u sto vecem broju. Tomislav Stojkovic ce biti spreman za derbi, Ivan Dimitrijevic ce danas poceti sa treninzima, a Ilija Abutovic bice spreman za mec sa Estoncima u okviru kupa EHF.

Mihailo Radosavljevic, kapiten Partizan Dunav Osiguranja:

U protekla dva meseca izgradili smo prepoznatljivu atmosferu sto se videlo i na mecu Super kupa protiv Kolubare. Bilo bi lepo da pobedom pocnemo sampionat. Verujem da ce svi igraci biti pravi i u svoje a i u njihovo Ime pozivam navijace da dodju da nam pomognu u utakmici sa Crvenom zvezdom. Verujem da ce sve proteci u najboljem redu i da ce se posle derbija u ponedeljak pricati o lepoti rukometa.