Održana je konferencija za novinare u klubu sportista JSD Partizan, pred mečeve sa Estonskom Kehrom u  2. kolu EHF KUP-a. Izjave su dali direktor Blagojević, trener Bošković i mladi golman Ljubenović.

Održana je konferencija za novinare u klubu sportista JSD Partizan, pred mečeve sa Estonskom Kehrom u  2. kolu EHF KUP-a. Izjave su dali direktor Blagojević, trener Bošković i mladi golman Ljubenović.  

Aleksandar Blagojevic, direktor rukometnog kluba Partizan Dunav Osiguranje:

– Ekipa Kehre nije veliko ime u evropskom rukometu, ali bez obzira sto nije zvucni protivnik, ne smemo ih potceniti. Ono sto znam iz iskustva, jer sam par puta bio u Estoniji, da ulazu dosta u rukomet i u mlade igrace. Tim nam je poprilicno nepoznat, ali uspeli smo da saznamo da je ekipa cvrsta, da su mladi i da dugo igraju zajedno. Takodje, vec poslednjih godina su u vrhu njihovog prvenstva. Mi smo u protekla tri kola pretrpeli dva poraza, imamo malo problema, ali smo proteklih dana imali sastanke i verujem da je kriza iza nas. Verujem da je prvi korak ka izlasku upravo ovaj dvomec sa Kehrom. Siguran sam dacemo pruziti mnogo bolje partije, jer momci nisu zaboravili da igraju rukomet. Ocekujem da u obe utakmice pobedimo.

Sasa Boskovic, trener Partizan Dunav Osiguranje:

– Cele nedelje dobro smo radili. Istina je damo smo dve utakmice izgubili na startu sezone. Uprava nam je izasla u susret i omogucila da ne putujemo u Estoniju, vec da oba meca igramo pred nasim navijacima. Prosle godine smo takodje lose startovali, ali smo posle meceva u Belorusiji krenuli u osvajanje titule. Verujem da ce nam se i posle meceva sa Kehrom takodje posreciti. Ekipa Kehre je nepoznanica, ali se nadam da cemo dati sve od sebe i pobediti obe utakmice.

Nemanja Ljubenovic, golman Partizan Dunav Osiguranje:

– Ovo je za nas totalno nepoznata ekipa. Ulazimo sa postovanjem u meceve sa Krehom. Moramo biti ozbiljni, jer smo evidentno u krizi. Iskoristio bih da pozovem navijace da dodju na Banjicu i pomognu nam da prodjemo dalje.

Mecevi 2. kola Kupa EHF Partizan DO – Kehra na programu su 9. oktobra 2009. od 18,00 sati u SC "Vozdovac" na Banjici, a drugi duel takodje se igra u Beogradu, u subotu 10. oktobra u istom terminu.