Partizan Dunav Osiguranje utakmicu 3. kola Kupa EHF protiv Gog Svendborga igra u subotu 14. novembra 2009. od 18,00 sati u SC “Vozdovac” na Banjici uz direktan prenos na RTS.

Partizan Dunav Osiguranje utakmicu 3. kola Kupa EHF protiv Gog Svendborga igra u subotu 14. novembra 2009. od 18,00 sati u SC “Vozdovac” na Banjici uz direktan prenos na RTS.

Na konferenciji za stampu, prvi se obratio predsednik kluba Dusko Bojovic:
– Imperativ imena Partizan nas uvek navodi da idemo na pobedu. Protivnik nam dolazi iz zemlje evropskog prvaka i u toj utakmici su favoriti. Ocekujem da, uz poziv navijacima se nas tim suprostavi sportski i da upravo sportski duh bude iznad rezultata. I neka se danci ne plase gripa…

Aleksandar Blagojevic, direktor Partizan Dunav osiguranja:
– Dobili smo mnogo materijala i imamo jasan uvid o snazi protivnika, ali verujem u nase igrace. Ovo je i njima prilika da se okusaju sa jednim od najjacih timova i iskustvo vise.

Sasa Boskovic, trener Partizan Dunav osiguranja:
– Partizan je veliki klub. Dolaze nam danci. Dobro smo se spremili. Bice strasno tesko da ih pobedimo. Imaju mnogo reprezentativaca. Ono sto je meni vazno, je da su mi igraci zdravi, da nema gripa i nadam se da ce tako ostati do utakmice u subotu. Potrebni su nam navijaci! Sa i bez Grobara, Partizan nije isti tim. Dodjite da nas podrzite.

Stefan Babic, srednji bek Partizan Dunav osiguranja:
– Iskusna su ekipa, brzo igraju i moderno. Nadam se da cemo uprkos svemu tome postici pozitivni rezultat, a trebalo bi ako se svi budemo trudili.

Vladimir Abadzic, golman Partizan Dunav osiguranja:
– Dobili smo jednog od najtezih protivnika, ali ne znaci da se zbog toga predajemo. Puni smo optimizma i zelje. Pogledali smo nekoliko njihovih utamica. Vidi se da su na svim pozicijama pokriveni i da igraju brzo. Nas adut je cvrsta odbrana i kontre, jer na pozicioni napad ne verujem da nesto mozemo da ucinimo.

Karte kostaju 200,00 dinara i mogu se kupiti na blagajni SC “Vozdovac” na Banjici. Danci u Beograd stizu privatnim avionom i trenirace u petak 13. novembra 2009. od 18,30, a smesteni su u hotelu “N”.