Završeno je jednodnevno druženje mini rukometaša na turniru "Mini Evropsko prvenstvo 2010. – Uživaj u igri!". Deca su se igrala mini rukometa ceo dan, pored igre, obožavane maskote su zabavljale decu a i deca njih, pingvin XIGLO i aždaja PROKI.

Završeno je jednodnevno druženje mini rukometaša na turniru "Mini Evropsko prvenstvo 2010. – Uživaj u igri!". Deca su se igrala mini rukometa ceo dan, pored igre, obožavane maskote su zabavljale decu a i deca njih, pingvin XIGLO i aždaja PROKI. Može se reći da počinje godina mini rukometa.

RK Partizan Dunav osiguranje je treću godinu za redom omogućio najmladjim mini rukometašima pravu zabavu. Ove godine napravljena je simulacija Evropskog prvenstva koje se održava u Austriji od 19.01. do 31.01.2010. godine. Učestvovalo je 16 ekipa, iz svih krajeva Srbije i ekipa Virovitice iz susedne Hrvatske. odigralo se preko 50 utakmica, rezultat je bio u drugom planu tako da su sve ekipe proglašene za pobednike i za to su dobili kristale i diplome za više nego uspešno učestvovanje. Pored već pomenutih nagrada, posebnu nagradu  dobili su najmladji igrač na turniru, Raičević Balša iz ekipe DIF Mini rukomet  (Slovenija), ekipa koja se najlepše igrala, ekipa  RK Crvenka (Norveška)  kao i najbolji sudija (Baljak Kristina) i najbolji trener (Radulović Slaviša – Studenski grad) a naravno posebna priznanja su dobili  PROKI i XIGLO.

RK Partizan Dunav osiguranje i Rukometni savez Srbije posebno se zahvaljuju zajednici sudija i kontrolora Beograda, Pro-Creditbank, AQVA-butik-u, Kristalshop-u i Grafmed-u  bez kojih ova manifestacija ne bi bila ovako uspešna!

2010. godina,  će biti godina MINI RUKOMETA. Partizan Dunav osiguranje i RSS su započeli, nastavimo zajedno, IGRAJMO MINI RUKOMET!