Partizan Dunav osiguranje održao je konferenciju za medije pred utakmicu sa Crvenom Zvezdom Alumil. Partizan Dunav osiguranje, utakmicu 16. kola Super lige Srbije,  protiv Crvene Zvezde Alumil igra u petak, 12. februara od 18:00 časova u SC Šumicama, uz direktan TV prenos na RTS-u.

Partizan Dunav osiguranje održao je konferenciju za medije pred utakmicu sa Crvenom Zvezdom Alumil.

Partizan Dunav osiguranje, utakmicu 16. kola Super lige Srbije,  protiv Crvene Zvezde Alumil igra u petak, 12. februara od 18:00 časova u SC Šumicama, uz direktan TV prenos na RTS-u.

Na konferenciji za medije, prvi se obratio g-din Predrag Jušković,  gen.sekretar kluba:

– Derbi je uvek najvažniji u sezoni, ne radi se o bodovima koliko o prestižu. U derbiju nema favorita, svi spremno dočekujemo utakmicu i ne idemo sa belom zastavom već na pobedu.

Saša Bošković, trener Partizan Dunav osiguranja:

– Ulazimo oslabljeno u drugi deo šampionata, ne igraju Tubić i Milinić (inostranstvo) i Radanović,  koji je kažnjen sa utakmicom ne igranja. Naravno u svaku utakmicu ulazimo sa imperativom pobede, ali u derbiju nema favorita. Sem kažnjenog Radanovića ostali igrači su mi na raspolaganju. Što se tiče moje kazne, mislim da je neosnovana i žaliću se.

Tomislav Stojković, golman Partizan Dunav osiguranja:

– Kao što je gen.sekretar rekao, ne idemo bez bele zastave. Kao i u svakoj utakmici ulazimo sa motivom, ali u derbiju naravno imamo motiv više. Daćemo sve od sebe da pobedimo.

Vladimir Abadžić, golman Partizan Dunav osiguranja:

– Zvezda igra brz i moderan rukomet sa puno kontri i polukontri. Ako mi odigramo odbranu kao i u dosadašnjem delu prvenstva i naravno golmani budu na nivou, možemo se nadati najboljem.

Nemanja Ljubenović, golman Partizan Dunav osiguranja:

– Ne idemo  na utakmicu, sa Zvezdom da izgubimo, daćemo sve od sebe i neka bolji pobedi.