Partizan Dunav osiguranje je nadigrao, u jednoj veoma borbenoj utakmici, ekipu Pkb-a i time joj se revanširao za poraz u jesenjem delu sezone.

Partizan Dunav osiguranje je nadigrao, u jednoj veoma borbenoj utakmici, ekipu Pkb-a i time joj se revanširao za poraz u jesenjem delu sezone. Kao i na prethodnim mečevima, početak utakmice je bio u znaku protivničke ekipe.

Pkb je kontrolisao igru i rezultat u prvom poluvremenu, a najveća prednost iznosila je 4 gola. U drugom poluvremenu naši igrači su zaigrali znatno angažovanije u fazi odbrane i konačno pokazali lice kakvo bi uostalom i trebalo da krasi ovaj mladi tim.

Nakon nekoliko uvodnih minuta drugog poluvremena, Partizan Dunav osiguranje prelazi u vođstvo 17:16 i prednost ne ispušta do kraja utakmice. Ponovo je najefikasniji igrač crno-belih bio Kostadinović sa 9 postignutih golova, dok je golman Abadžić sa 9 odbranjenih šuteva znatno doprineo trijumfu. Kod protivnika bolji od ostalih bio je levi bek Ognjanović.

Pošto je prvi trener Saša Bošković odrađivao kaznu (zabrana vođenja ekipe na 2 utakmice) crno-bele je i na ovom meču predvodio njegov pomoćnik Aleksandar Brković uz podršku Mihaila Radosavljevića.