Zavrsena je druga manifestacija mini rukometa, Partizan 002. U subotu je održana manifestacija mini rukometa – Partizan 002, na otvorenom terenu sportskog centra Olimp, na Zvezdari.

Zavrsena je druga manifestacija mini rukometa, Partizan 002.

U subotu je održana manifestacija mini rukometa – Partizan 002, na otvorenom terenu sportskog centra Olimp, na Zvezdari. Učestvovali su dečaci i devojčice iz Partizanovih sekcija-mini rukometa, naši sportski prijatelji iz URK Studenskog grada i sportskog kluba Beo-grada. Pored razigranih mališana, postignutih golova i odigranih asistencija, dodatnu zabavu za sve učesnike su nam pružili maskota, naš poznati pingvin Higlo, kao i plesna grupa Aster. Posebno zadovoljstvo kod svih prisutnih izazvali su naši specijalni gosti, mališani iz doma za nezbrinutu decu "Zvečanska", koji su se upoznali sa čarima mini rukometa i sa oduševljenjem ispratili ceo dogadjaj. Celokupni događaj su upotpunile i neke od poznatih ličnosti: Velimir Marjanović – Predsednik UO RSS, poznati glumac Branislav Lečić, najpoznatiji bubnjar Srbije Dragoljub Djuričić i mnogi drugi,a prvotimci Partizan Dunav osiguranja su se sve vreme turnira družili i slikali sa mališanima. U pauzama su se naši igrači igrali mini-rukometa, a većina mini rukometaša dobilo je šansu da šutira sedmerce golmanu Vladimiru Abadžiću.

Veliki doprinos u organizaciji pružili su : Opština Zvezdara – zamenik predsednika g-din Dušan Petrović, Tamara Tumbaković iz SC Olimp i pekara "Trpković". Tako je završena druga revija mini rukometa, a Partizan Dunav osiguranje nastavlja sa organizacijom ovakvih manifestacija.

VIDIMO SE U JUNU…

"Pobedjivati je dobro, igrati je još bolje a voleti igru, je najbolje"