Partizan Dunav osiguranje organizovao je za svoje mini rukometaše poslednju reviju mini rukometa, Partizan 003 u sezoni 2009/2010. U julu besplatna škola mini rukometa za svu decu.

Posle Olimpa  organizovana je i poslednja revija za ovu sezonu, za sve mini rukometaše iz Crno belih sekcija-mini rukometa,  Partizan 003. Revija je bila u sali SC Voždovac na banjici, u nedelju, 06. juna, u prepodnevnim časovima. igrala su se deca iz Osnovnih škola: Stevan Sindjelić, Filip Filipović, Branisalv Nušić, Marija Bursać, Sveti Sava, Zmaj Jova Jovanović, France Prešern, Jovan Dučić,  zatim i novi partizanovi mini rukometaši iz Ćirila i Metodija.

Uz igru mini rukometa, veliko zadovoljstvo pružili su ljudi iz životinjskog carstva. Podelili su svim učesnicima albume, sličice i slatkiše ,a dobru zabavu su im pružili i nove maskote, panda i aligator.

 

Direktor kluba, Aleskandar Blagojević i direktor škole rukometa  Predrag Jušković, zahvalili su se svima na velikoj podršci i poželeli svima prijatno leto, a za one koje ostanu u Beogradu radno leto, uz mini rukomet.

Partizan Dunav osiguranje u saradnji sa Opštinom Zvezdara i SC Olimpom organizuju BESPLATNU školu mini rukometa na terenima Olimpa u periodu od 01. do 31. jula i to za svu decu koja žele da se upoznaju sa čarima ove "nove" igre, uz osveženje posle treninga na bazenima. U istoj organizaciji održaće se i besplatni kamp za svu decu iz sekcija mini rukometa Partizan, u periodu od 20. do 30. avgusta, takodje na terenima SC Olimpa.

"POBEDJIVATI JE DOBRO, IGRATI JE JOŠ BOLJE A VOLETI IGRU JE NAJBOLJE" ,   DODJITE DA SE IGRAMO…