Aleksandar Blagojević, direktor Partizan Dunav osiguranja i Svetlana Kitić-Magić, direktorka Radničkog danas su potpisali ugovor o saradnji.

U klubu sportista, na stadionu Partizana održana je konferencija za medije i svečani čin potpisivanja ugovora o poslovno tehničkoj saradanji. Vesna Bojković, trener rukometašica sa Crvenog krsta i Vladislav Rosić legenda Partizana istakli su da je mini rukomet jedan od prioriteta u razvoju oba kluba. Ubuduće će mini rukometaši po izlasku iz sekcija mini rukometa a po prelasku u selekcije,  dečaci će trenirati u Partizanu a devojčice u Radničkom.

Direktori dva velika brenda, Partizana i RadničkogAleksandar Blagojević i Svetlana Kitić-Magić  istakli su da  je ovo pravi potez dva velika kluba, za rukomet uopšte.

Na kraju konferencije, mini rukometaši slikali su se sa najboljom igračicom sveta svih vremena, uz pitanje direktora Partizana devojčicama, "jel bi volele da budete najbolje rukometašice  kao Ceca", Anja (9 godina) je odgovorila odmah "DA", dok je malena Ana (6 godina) stidljivo rekla  "ne…ali bi volela da budem tako lepa’‘. Zaključila je najmladja mini rukometašica.