Posle osvajanje Sampionske titule  lmk Beograda, dve sezone za redom Igraci rodjeni 1994. godine osvojili su i titulu Sampiona Srbije.

 

Posle osvajanje Sampionske titule LIGE MLAJDIH KATEGORIJA BEOGRADA, dve sezone za redom igrači rodjnei 1994. godine osvojili su i titulu Sampiona Srbije, predvodjeni trenerom Draslar Josipom.

Na finalnom turniru Lige Srbije koje se održalo u Beogradu, do titule, Partizan je došao bez poraza. U grupi su savladane ekipe Metaloplastike i Zaječara, dok su u polufinalu savladali odličnu ekipu Smedereva 24:19. Ponovilo se Beogradsko finale PARTIZAN – NOVI BEOGRAD. Ubedljivom igrom Potić Nikole u prvom poluvremenu, a u drugom Mihajlovića, Radovanovića i Mršulje u napadu, a Ostojića u odbrani i Ilićem na golu, Crno beli su savladalo Novi Beograd 27:22.

Za najboljeg igrača na finalnom turniru proglašen je POTIĆ NIKOLA, a u idealnoj postavi pored Potića na desnom beku našli su se Mršulja Igor na srednjem beku i Radovanović Aleksandar na desnom krilu.

ŠAMPIONI BEOGRADA I SRBIJE za takmičarsku 2010. godinu su:

Ilić Mihailo, Marković Aleksandar, Simić Petar, Balević Stefan, Djokić Aleksa, Perić Milan, Mršulja Igor, Savić Marko, Mihajlović Nikola, Ivanović Miljan, Potić Nikola, Radovanović Aleksandar, Savić Vladimir, Ostojić Luka, Lazović Miloš, Zec Dušan, Paunović Stefan i trener Draslar Josip.