Preko 360 mini rukometaša igralo se mini rukometa u simulaciji Svetskog prvenstva 2011. – Uživaj u igri., dva dana. Najmladji učesnik od pet godina, Mateja je dao svoj prvi gol a svi su proglašeni za šampione prvenstva.

U dva dana održano je mini Svetsko prvenstvo 2011. – Uživaj u igri. Učestvovalo je preko 360 mini rukometaša, tačnije 24 ekipe iz svih krajeva Srbije. Odigrano je 110 utakmica uz pomoć trenera, sudija i nezamenjivih crno belih maskota Pande i Pingvina "Živorada".

Svetski šampioni na odigranom Mini prvenstvu su : Novi Beograd (Slovačka i Hrvatska), Studenski grad (Madjarska i Rumunija), SKBG (Francuska i Švedska), Rakovica (Norveška), Železničar (Egipat), Indjija, (Srbija i Korea), Junior (Brazil i Danska), DIF (Australija), Kolubara (Poljska i Čile), Arandjelovac (Nemačka), Smederevo (Španija), Feniks (Island) i PARTIZAN (Bahrein, Austria, Tunis, Alžir, Argentina i Japan).

Najmladji učesnik turnira je Mateja koji ima samo pet godina i na prvenstvu je postigao svoj prvi gol na nekom zvaničnom takmičenju. Bravo Matija!

Nagrade za sve ekipe, trenere, sudije i pojedince uručili su Saša Marijanac, Miloš Kostadinović i Pilipović Aleksandar prvotimci Partizana, zatim Ambasador Švedske  mr Crister Asp i Predrag Peruničić legenda Srpskog Rukometa. Direktor škole rukometa Partizan g-din Predrag Jušković je svečano zatvorio turnir.

Hvala Rukometnom Savezu Srbije, SC Voždovac kompanijama KRAŠ I ŠTARK i zajednici sudija i kontrolora Beograda za nesebičnu pomoć u organizacij. 

SVI UČESNICI MINI SVETSKOG PRVENSTVA POŽELELI SU REPREZENTACIJI SRBIJE MNOGO USPEHA NA PREDSTOJEĆEM SVETSKOM PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ, SREĆNO ORLOVI!

Vidimo se sledeće godine na simulaciji Evropskog prvenstva koje će se održati u Srbiji, i ne zaboravite "Pobedjivati je dobro, igrati je još bolje a voleti igru je najbolje!"