Rukometaši Partizana prvu utakmicu 1/4 finala Challenge Cup-a igraju u subotu 26.03.2011. od 18h protiv AEK.

Rukometaši Partizana prvu utakmicu 1/4 finala Challenge Cup-a igraju u subotu 26.03.2011. od 18h protiv AEK. Trener Grčkog tima Janis Arvanitis srećan je što će odigrati dve jake utakmice sa Partizanom.

-Verujem da ćemo se predstaviti u dobrom svetlu i pokazati da smo zasluženo izbacili CSK i Sporting. Nadam se da ćemo odigrati dobro i što da ne i pobediti.

Miljan Manić, rukometaš AEK srećan je što je došao ponovo u Srbiju.

-Potrudićemo se da pružimo dostojan otpor Partizanu, i u predhodnim kolima bili smo autsajderi pa smo uspeli da stignemo do 1/4 finala. U revanšu će biti paklena atmosfera, hala će biti puna i pravi ambijent bez obzira da li pobedili ili izgubili u Beogradu.

Aleksandar Brković, trener rukometaša Partizana na konferenciji za medije rekao je da se njegova ekipa neće zaustaviti na ovome.

-Najbitnija je prva utakmica protiv AEK. Dobro smo se pripremili i verujem u moj tim. Nadam se dobrom rezultatu i pobedama u oba duela.

Direktor kluba Aleksandar Blagojević pozdravio je prijatelje iz Grčke i zahvalio na svemu što je AEK učinio 1999. godine za vreme bombardovanja.

-Oni su prijatelji Srbije i Partizana, drago mi je  da možemo da ih ugostimo. Veliki uspeh bi bio prolazak u polufinale i verujem da možemo to i ostvariti.