Derbi 23. kola Super lige igra se u subotu od 18 časova gde polufinalistima Challenge Cupa-rukometašima Partizana na megdan stiže crvena Zvezda.

Derbi 23. kola Super lige igra se u subotu od 18 časova gde polufinalistima Challenge Cupa-rukometašima Partizana na megdan stiže Crvena Zvezda.

Predrag Jušković, generalni sekretar kluba, obavestio je novinare o tehničkim detaljima večitog derbija:

-verujem da će utakmica proteći u najboljem redu, održali smo sastanak sa predstavnicima Zvezde i policije tako da će ovaj skup obezbeđivati 50 redara i oko 300 pripadnika policijske brigade i žandarmerije. Kapije SC Voždovac biće otvorene od 17h. Navijači Partizana ulaziće sa strane bazena i verujem da će popuniti celu tribinu i pomoći nam u još jednoj pobedi.

Aleksandar Brković, trener rukometaša Partizana rekao je da je za njega ovaj meč finale play off-a.

-Ranjeni lav je najopasniji i mi smo svesni toga. Bez obzira na probleme koje ima Crvena Zvezda mi verujemo da će to biti dobar meč i da ćemo se ipak mi radovati. Kada je zdrastveni bilten u pitanju Bojan Butulija normalno trenira, Savo Mešter je takodje počeo sa treninzima ali je neizvesno da li će igrati.

Maldi golman crno belih Nikola Džamić očekuje da će utakmica biti dobra i poziva Grobare da ispune halu na Banjici.

-Daćemo sve od sebe do poslednjeg sekunda i verujem ostvariti cilj, a to je korak ka tituli.

Srahinja Milic, sjajni čuvar mreže, obećao je u ime igrača da će se boriti do poslednjeg minuta i pozvao Grobare da dođu u što većem broju.

Konferenciji za medije na stadionu Partizana prisustvovali su i trener Crvene Zvezde Igor Butulija i kapiten crveno belih Srđan Trivundža.