Izjave zvaničnika, trenera i igrača ekipe iz Humske pred revanš utakmicu polufinala Evrposkog Kupa protiv Benfike u Lisabonu:

Izjave zvaničnika, trenera i igrača ekipe iz Humske pred revanš utakmicu polufinala Evropskog Kupa protiv Benfike u Lisabonu:

 Srđan Cekić, predsednik Upravnog odbora,

-1.Maja u Lisabonu branimo boje Partizana, Srbije i srpskog rukometa. Zajedno sa ovim fantastičnim momcima imamo čast da kao uprava kroz rezultate na domaćoj sceni i u evropi napravimo podlogu za još moćniji i stabilniji Evro Partizan. Naravno, pred nama je i velika obaveza, kako finansijska zbog ogromnih troškova koje iskreno na početku sezone nismo očekivali, tako i prema izmirivanju svakog dinara obaveza prema igračima i stručnom štabu, koji ovu složenu situaciju herojski podnose.

Aleksandar Brković, trener RK Partizan

-U Lisabon ne idemo da branimo +6 već kao i do sada na svakoj utakmici idemo na pobedu i to je naša jedina kalkulacija. Mnogo toga će zavisiti od naše odbrane i golmana gde imamo puno prostora za napredak u odnosu na prvu utakmicu. Verujemo u sebe i verujemo da ćemo se plasirati u finale evropskog Challenge Cup-a što bi bio fenomenalan uspeh ne samo za Partizan već i za kompletan srpski rukomet.

Aleksandar Pilipović, vihorno levo krilo Partizana

-Očekuje nas teška utakmica u Lisabonu i nadam se pobedi i prolasku u finale.

Miloš Kostadinović, desno krilo Partizana

-Posle relativno lake pobede u Beogradu očekujem mnogo teži meč u Lisabonu. Naravno idemo na pobedu i nadam se prolasku u finale.