Vladimir Mandić, jedan od najboljih naših rukometaša predstavljen je danas u klubu sportista na konferenciji za novinare.

Vladimir Mandić, jedan od najboljih naših rukometaša predstavljen je danas u klubu sportista na konferenciji za novinare. Pored toga svi prisutni su imali priliku da vide i novu garnituru sportske opreme Kappa koju će šampioni Srbije nositi naredne dve godine. Dirnut činom predstavljanja Vladimir Mandić je rekao:

-Velika mi je čast što ću ponovo igrati u Partizanu i osećam se kao da sam se vratio kući. Doživeo sam dosta lepih trenutaka u životu i srećan sam što ću opet igrati u Partizanu. U ovom trenutku ambicije mene i kluba su se poklopile, a poznat sam po tome da me privlače trofeji pa sam zato i odlučio da potpišem za crno-bele. Veliki mi je izazov što ću igrati u Regionalnoj ligi, kao i u Ligi šampiona i verujem da ćemo svi zajedno nastaviti niz osvajanja trofeja.

Direktor kluba, Aleksandar Blagojević, predao je Mandiću šal sa natpisom Moja Kuća i dres sa brojem 5 koji će Vlada nositi naredne sezone.

Predrag Mijušković, brend manager kompanije Fitex poželeo je mnogo trofeja Partizanu i rekao da će u naredne dve godine klub nositi najnoviju kolekciju robne marke Kappa.