Na jucerasnjoj konferenciji za medije, prilkom predstavljanje povratnika u redove Crno belih,  Vlade Mandica zakljucen je dvogodisnji ugovor sa FITEX-om DOO.

Na jucerasnjoj konferenciji za medije, prilkom predstavljanje povratnika u redove Crno belih,  Vlade Mandica zakljucen je dvogodisnji ugovor izmedju  FITEX-a DOO i Sampiona drzave RK Partizan i predstavljeni su novi modeli opreme robne marke KAPPA za takmicarsku sezonu 2011/2012.

U ime firme FITEX DOO, prisutnima se obratio brend menager g-din Pedja Mijuskovic istakavsi sledece:

 

ZELEO BIH DA JOS JEDNOM CESTITAM RUKOMETNOM KLUBU PARTIZAN NA OSVOJENOJ TITULI PRVAKA SRBIJE I NA NOVOM UGOVORU SA FITEKSOM ,KOJI CE TRAJATI NAREDNE DVE GODINE.

KOMPANIJA FITEKS JE LICENCIJER ROBNIH MARKA KAPPA I ROBE DI KAPPA NA TERITORIJAMA BIVSE JUGOSLAVIJE KAO I NA TERITORIJAMA BUGARSKE,RUMUNIJE I MADJARSKE.TAKODJE SMO LICENCIJER ROBNE MARKE FILA NA TERITORIJI BIVSE JUGOSLAVIJE IZUZEV HRVATSKE.

U SVOM DVADESET DVOGODISNJEM POSTOJANJU FITEKS SE UVEK TRUDIO DA PODRZI SPORT , SPORTISTE I OMLADINU U BAVLJENJU SPORTOM KAKO U ZEMLJI TAKO I U REGIONU.

ULAGALI SMO U FUDBAL,KOSARKU,RVANJE I RUKOMET. BILI SMO SPONZORI OLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE U PEKINGU. CAK SMO USPELI  DA POMIRIMO DVA NAJBOLJA RUKOMETNA KLUBA U SRBIJI I VECITE RIVALE PARTIZAN I ZVEZDU ,BAR U TOME DA IGRAJU U OPREMI ISTOG PROIZVODJACA.

I NA KRAJU SAMO BIH POZELEO USPESNU PREDSTOJECU SEZONU VLADI MANDICU I RUKOMETASIMA PARTIZANA.

U ime Partizana direktor kluba g-din, Aleksandar Blagojevic  biranim recima se zahvalio:

ZAHVALJUJEMO SE NA DOSADASNJOJ SARADNJI STO SMO U FIRMI FITEX PRONASLI PRAVOG PARTNERA U PROTEKLE DVE I U NAREDNE DVE GODINE. I DA NASI IGRACI I STRUCNI STAB SA ZADOVOLJSTVOM NOSE OPREMU ROBNE MARKE KAPPA I NADAMO SE DA CE U NAREDNOJ SEZONI POSTICI JOS BOLJE REZULTATE U MEDJUNARODNIM I DOMACIM  TAKMICENJIMA.

Cast da obuku i prezentiraju nove modele imali su igraci iz pionirske selekcije RK Partizan, tom prilikom prezentiran je i novi crno beli dres, koji je specijalno dizajniran za rukometase Sampiona