Bliži se subota 1.Oktobar i početak Lige Šampiona. U prvom kolu rukomataši Partizana sastaju se sa Kopenhagenom u Vršcu od 17h.

Bliži se subota 1.Oktobar i početak Lige Šampiona. U prvom kolu rukometaši Partizana sastaju se sa Kopenhagenom u Vršcu od 17h.

Generalni sekretar kluba Predrag Jušković na konferenciji za medije obećao je da će duel prvog kola Partizan Kopenhagen biti spektakl.

-Drago mi je da je zaživela akcija pod sloganom Kupi kartu-Podrži Partizan! Interesovanje je veliko i moram da vas obavestim da karata za ložu u hali Millennium više nema. U prodaji još uvek ima karata za tribine po ceni od 700 dinara kao i kompleta za sve mečeve u Ligi Šampiona koji koštaju 2.500 dinara.

Aleksandar Blagojević, direktor Partizana rekao je da je učešće crno belih u Ligi Šampiona dobra stvar i zagrevanje za evropsko prvenstvo 2012.

– ekipa Kopenhagena dolazi na sam dan utakmice jer poseduju privatni avion. U goste nam dolaze evropske i svetske zvezde koje će ozbiljno ući u duel kao i mi. Ovim putem hteo bi da se zahvalim ljudima iz Vršca koji su nam pružili veliku podršku u organizaciji meča. Hvala firmama i osoblju hale i hotela Srbija na pomoći.

Aleksandar Brković, trener RK Partizana u ime ekipe i stručnog štaba obećao je da će se boriti do poslednjeg sekunda meča.

-Jedva čekamo da počne utakmica u subotu. Mi nemamo šta da izgubimo. Očekujem jednu dobru utakmicu i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat. Verujem u dobru igru moje ekipe. Poštujemo ekipu Kopenhagena a ključ uspeha je da napravimo što manje grešaka u napadu.

Veljko Milošević, prvotimac Partizana rekao je da se približava trenutak kada će ostvariti svoj san-igrati u Ligi Šampiona

-Sutra ćemo odgledati još jednom video, borićemo se od prvog do poslednjeg sekunda i nadam se dobrom rezultatu.