Crno beli su podržali akciju Rukometnog saveza Srbije, 80 dana do EURO 2012. ispred tržnog centra Delta Sitija. Pored Prvotimaca Šampiona akciju podržale škole rukometa Novi Beograd, Studenski grad, SC Voždovac i Partizan.

Prelepa akcija održana je u posle podnevnim časovima ispred tržnog centra Delta Sitija, u organizaciji agencije "Devotion plus" i Rukometnog saveza Srbije. Aktuelni Šampion Države, Partizan podržao je akciju 80 dana do EURO 2012. i kompletan igrački sastav, stručni štab i direktor Stojan Radanović  prisustvovali su dogadjaju. Pored Crno belih akciju su podržali i škole rukometa Novi Beograd, Studenski grad, SC Voždovac i Partizan kao i proslavljeni Srpski as Žikica Milosavljević.

Pored igre mini rukometa na postavljenom terenu, organizovano je šutiranje sedmeraca kao i nagradna igra za sve učesnike a nagrade su bile ulaznice za predstojeći KUP NACIJA. Prvotimci Partizana oprobali su se i u mini rukometu i pokazali da se snalaze i na mini terenu, uz pregršt vrhunskih poteza, "cepelina" i "piureta". Sve prisutne su zabavljale igračice iz plesne grupe a oprobale su se i u rukometu sa Crno belim pionirima a nešto kasnije i Crno beli pioniri u plesu.