Rukometaši Partizana, u sredu 23. novembra 2011. od 19,00 sati igraju u hali "Pionir" igraju meč 6. kola Lige šampiona protiv Kila

Rukometaši Partizana u sredu 23. novembra 2011. godine od 19,00 sati igraju u hali "Pionir" igraju meč 6. kola Lige šampiona protiv Kila. Na konferenciji za medie, koja je bila izuzetno posećena, medijima su se obratili Aleksndar Blagojević, direktor kluba:

– Čast nam je da ugostimo najbolju ekipu sveta, ekipu Kila. Želja nam je da i ovom meču pokažemo naš kvalitet i predstavimo Evropi u najboljem svetlu. Mi kao organizatori, imamo malo doze treme, jer se vraćamo u halu "Pionir". Liga šampiona je zahtevno takmičenje, a dobili smo sve pohvale za mečeve u Vršcu.

Aleksandar Brković, trener šampiona Srbije:

– Sa svih strana dobijam čestitke ova dva dana. I u sutrašnjem meču ulazimo sa željama da pobedimo. U Kilu smo igrali hrabno, ali je prevagu doneo sjajni golman Omeje. Verujem da će nas publika podržati i da ćemo u "Pioniru" nastaviti sa velikim utakmicama koje krase Sportsko društvo Partizan.

Ivan Dmitrijević, rukometaš Partizana:

– U Kilu smo odigrali dobar meč. Drago mi je što ćemo opet igrati u "Pioniru" i da ce nas navijači podržati. Ne vidim razlog, zašto ne bi pobedili i napravili senzaciju.

Nemanja Ilć, najbolje levo krilo 5. kola Lige šampiona:

– Kada smo ušli u Ligu šampiona, u "gupu smrti", svi su mislili da ćemo služiti za popravljanje gol-razlike. Međutim, pokazali smo da smo dobar tim, da se ne plašimo nikoga. Obećavam dobru igru i pozivam publiku da dode u što većem broju.