Poslednju utakmicu ove sezone u Ligi šampiona rukometni klub Partizan igra u nedelju od 19,00 sati u Pioniru protiv Ademar Leona.

Poslednju utakmicu ove sezone u Ligi šampiona rukometni klub Partizan igra u nedelju od 19,00 sati u Pioniru protiv Ademar Leona. Tim povodom u "Klubu sportista" održana je konferencija za medije, na kojoj su prisutnima obratili direktor kluba Aleksandar Blagojević, trener Aleksandar Brković i dvojica prvotimaca Dejan Vasić i Milos Kostadinović.

Direktor kluba, Aleksandar Blagojević rekao je da ekipa u meč sa Ademar Leoneom ulazi maksimalno motivisana i spremna.

– U Španiji smo dobro odigrali, pa se nadam da ćemo igru istu ponoviti i u nedelju. Voleo bih da u halu "Pionir" dođe što više ljubitelja rukometa i da moji igrači odigraju maksimalno skoncentrisano, a da li će to biti dovoljno za bod ili pobedu, videćemo.

Trener rukometaša Partizana, Aleksanadar Brković podsetio je da je Ademar Leon treći tim na tabeli španskog prvenstva.

– U odnosu na prvi duel, imaju dva nova igrača – Keru i Kabanjas. Mi ćemo biti lišeni pomoći Miloša Milinića, koji već dve nedelje ne trenira zbog bolesti. Naše ambicije su jasne i daćemo sve od sebe da se sto bolje predstavimo ljubiteljima rukometa. Žao mi je što više ljudi ne prepoznaje sve ovo što radimo, ali verujem da će bar malo biti kao na košarkaskim utamicama Partizana.

Dejan Vasić i Miloš Kostadinović, spremni su za nedeljni meč.

– Posle dužeg vremena, imali smo celu nedelju za pripremu za jedan duel. Sada imamo i više iskustva. Dovoljno smo spremni i motivisani da damo sve od sebe i zasto da ne, pobedimo – rekao je Dejan Vasić.

– Biće ovo sigurno teška utamica. Pozivam ljubitelje rukometa i naše najvatrenije navijače da dodju i podrže nas – dodao je Miloš Kostadinović.