U nedelju, 15. januara pred sam start Evropskog prvenstva u Srbiji, Partizan je organizovao simulaciju prvenstva za mini rukometaše. Gosti, Ambasadori zemalja učesnica.

U nedelju 15. januara pred sam start Evropskog prvenstva u Srbiji, nešto ranije od 10:00 do 16:00 časova održaće se simulacija EP pod nazivom "Mini Evropsko prvenstvo 2012. – Uživaj u igri".Turnir se održava u SC Voždovac na banjici, na dva terena igraće se mini rukometaši uzrasta od 8 do 11 godina i svaka ekipa će imati majice sa natpisima Država koje će predstavljati. Na samom startu od 10 h posle intoniranja Državne himne, početni udarac izvešće prvotimci Srpskog Šampiona. Nakon utakmica održaće se svečana ceremonija zatvaranja i dodela nagrada, gde će svako dete dobiti zlatnu medalju kao Šampion Mini Evropskog prvenstva. Nagrade će deliti neki od Ambasadora zemalja učesnica EP. Za sada su potvrdil ambasadori Norveške, Madjarske, Švedske i Hrvatske. 

Posetite nas i podržite rukometnu Srbiju, mini rukometaše i tako poželimo dobrodošlicu i sreću svim učesnicima predstojećeg Evropskog prvenstva.

"Pobedjivati je dobro, igrati je još bolje a voleti igru je najbolje"