Rukometaši Partizana utakmicu desetog kola Lige Šampiona igraju u nedelju od 19h u "Pioniru" protiv Monpeljea (Arena Sport). 

Rukometaši Partizana utakmicu desetog kola Lige Šampiona igraju u nedelju od 19h u "Pioniru" protiv Monpeljea (Arena Sport).

Predrag Jušković generalni sekretar Partizana, na konferenciji za medije rekao je da je klub dobio pohvale iz EHF-a, kada je oragnizacija mečeva u pitanju i u Vršcu i u Beogradu.

– Napravili smo dobru stvar i ocenjeni sa najvišom ocenom. Verujem da ćemo i naredne godine isto tako uspešno organizovati mečeve u Ligi šampiona. Kada je reč o kartama za meč sa Monpeljeom, snizili smo cenu i one se mogu kupiti po 500,00 dinara i na dan utamice. Takodje, u nedelju, po prvi put organizujemo Prvi Kup šampiona za decake rodjene 1997. godine uz učešće Edjerhaze, Virovitice, Sindjelica i Partizana.

Jušković, je rekao da je klub potpisao i ugovore sa kadetksim i pionirskim reprezentativcima Ogrizovićem, Popovićem, Ostojićem i Knezevićem.

Aleksandar Brković, trener crno-belih, rekao je da mu je bilo zadovoljstvo što je njegova ekipa ucestvovala ove sezone u Ligi šampiona.

– Liga šampiona donela nam je mnogo toga, pre svega u iskustvu. Žao mi je sto nismo osvojili još neki bod, ali nama i u poslednjem meču ostaje da se borimo i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat. Bili smo najmladji tim sa prosekom od 22 godine, i iz ovog takmičenja izvukli smo samo dobit.

Vladimir Mandić, prvotimac Partizana, takodje je rekao da je ovo bilo veliko iskustvo za mlade igrače Partizana.

– Zao mi je što nismo osvojili neki bod, ali imali smo zaista tešku grupu, jednu od najtežih. Na meč sa Monpeljeom izlazimo bez bele zastave i nadam se da sledeće godine ćemo imati više sreće u žrebu.

Mladi čuvar mreže Mihailo Radovanović, veruje da će u nedelju opravdati ulogu drugog golmana.

– Do prošle godine sam na internetu gledao igrače Monpeljea, a u nedelju ću igrati protiv njih. Pozivam navijače i ljubitelje rukometa da dodju u "Pionir" i uzivaju u dobrom rukometu.