Rukometni klub Partizan otputovao je u Kragujevac gde će sledećih 12 dana obaviti najbitniji deo priprema za sezonu. Trener Aleksandar Brković i Generalni sekretar kluba, Predrag Jušković, veruju da će na ovim pripremama biti postignuti maksimalni rezultati. Posle duže pauze, u klub su se vratili Petar Žujović, Uroš Mitrović i Ognjen Kajganić, a priključili su se i novi igrači, Marko Pavlović i Miloš Ivošević – kao najmlađe pojačanje.

Rukometni klub Partizan otputovao je u Kragujevac gde će sledećih 12 dana obaviti najbitniji deo priprema za sezonu. Trener Aleksandar Brković i Generalni sekretar kluba Predrag Jušković, veruju da će na ovim pripremama biti postignuti maksimalni rezultati. Posle duže pauze, u klub su se vratili Petar Žujović, Uroš Mitrović i Ognjen Kajganić, a priključili su se i novi igrači, Marko Pavlović i Miloš Ivošević – kao najmlađe pojačanje.

"Igračima ćemo pružiti maksimalne uslove za rad na pripremama, a na njima je da uzvrate na terenu. Klub će u septembru dobiti i generalnog sponzora, što će olakšati naš put" – Predrag Jušković. Trener Brković je prethodnom sezonom zadovoljan, alo sada je okrenut novim trofejima. "Prošla sezona je bila uspešna. Ne želimo da branimo trofeje, već da osvajamo nove. Putujemo na pripreme i nema mesta za razmišljanje ni o čemu osim o pobedama. 25, 26. i 27. avgusta nas očekuje turnir u Kaniži, a početkom septembra se sastajemo sa Alžirom, a 7. septembra počinju kvalifikacije za Ligu šampiona. Ovo je ekipa koja će izneti sezonu, želimo da nadmašimo prethodnu. Momcima želim sreću, daćemo sve od sebe."

"Vratio sam se u klub posle osam godina i daću primer mlađim igračima." – kaže Petar Žujović.

"Drago mi je što sam deo ekipe, nadam se da ćemo opravdati očekivanja." – izjavio je Marko Pavlović, novi igrač ekipe "Partizana"„

"Ekipa je odlična. Trudiću se da, kao stariji, nečemu naučim mlađe igrače." – rekao je Ognjen Kajganić, koji se posle duže pauze vraća u rukomet.

"Srećan sam što se, posle pet sezona u inostranstvu vraćam u svoj matični klub. Branićemo trofeje koje smo osvojili u prethodnoj sezoni." – kaže Uroš Mitrović.

"Uklopićemo se u ekipu i nadmašiti rezultate iz prethodne Lige šampiona." – izjavio je Miloš Ivošević, novi i najmlađi igrač ekipe.