Rukometaši Partizana doputovali su u Nemačku gde će sutra u 16 časova odmeriti snage sa ekipom Hamburga u 4. kolu Lige šampiona. Jutros je na aerodromu vladala dobra atmosfera i svi u ekipi crno-belih očekuju jaku utakmicu na kraju koje će ili slaviti pobedu ili pružiti ruku pobedniku.
„Prošla utakmica nam je dala vetar u leđa, ali smo sada svesni da će nas protivnici bolje analizirati“, kaže srednji bek Partizana, Petar Žujović,  i dodaje:
 „Sledi nam veoma teška utakmica, ali sam siguran da ćemo svi dati maksimum jer je ovo sjajna prilika za afirmaciju našeg kluba. Igraćemo svoju igru i uvek kažemo: ako je neko bolji – pružićemo ruku, ali isto očekujemo i od protivnika.“
Isto razmišlja i krilo crno-belih, Miloš Kostadinović koji je posle pobede nad Ademar Leonom svestan da njegov tim može da se nosi sa najboljim ekipama.
„Svesni smo svih kvaliteta Hamburga, oni su jedna od najboljih ekipa u Evropi, skup veoma kvalitetnih igrača i reprezentativaca svojih zemalja. Međutim, kao i u svim ostalim utakmicama, ne idemo tamo sa belom zastavom već idemo da se borimo, da pokažemo jos jednom da možemo da se nosimo sa najboljim ekipama“.
Iako je raspored utakmica zgusnut, umor nikada neće biti izgovor. Naprotiv, u Hamburg svi idu kako bi dali sve od sebe da iznenade favorita. 
„Očekujemo veoma jaku utakmicu sa puno golova. Malo smo umorni zbog velikog broja utakmica i putovanja u kratkom vremenskom periodu, ali to nas neće sprečiti da damo svoj maksimum i probamo da iznenadimo favorita“, rekao je Nemanja Ilić po ulasku u avion.
Srpski šampion do sada ima dva poraza i jednu pobedu u Ligi šampiona.