Delegacija Rukometnog kluba Partizan, na čelu sa direktorom Aleksandrom Blagojevićem, generalnim sekretarom Predragom Juškovićem i predstavnikom veterana Vasilijem Djokićem, obišla je grob rukometne legende – Dragana Rankovića. Ovim je rukovodstvo crno-belih, kao i svih prethodnih godina, odalo počast čoveku koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskom rukometu. 
 
Odata je počast legendi koja nas je sve naučila da je Partizan više od kluba. Naučio nas je da slavimo pobede, a ne poraze. Sa njim smo postali najbolji i najuspešniji klub u zemlji. Sa Draganom na čelu kluba, proglašeni smo najboljom ekipom u svim sportovima. 
 
Poštovanje prema Draganu iskazujemo i organizacijom VII Međunarodnog turnira "Trofej Dragan Ranković" koji se igra danas i sutra na Banjici.
 
Na turniru učestvuju Nexe (CRO), Vardar Pro (MKD) i Metaloplastika. Danas će, od 17h, snage odmeriti Partizan i Nexe, a od 19h sastaju se Vardar i Metaloplastika. U nedelju od 17h poraženi igraju za 3. mesto, dok je od 19h na programu finalna utakmica.