U Subotici 10. marta 2013. potpisan je ugovor o tehnicko-poslovnoj saradnji sa RK Subotica, na celu sa nasim velikim sportskim prijateljem Saranovic Sasom.

 
U nedelju 10. marta,  dve Crno bele selekcije i jedna sekcija mini rukometa sa trenerima i gen. sekretarom posetili su Suboticu, gde je domacin bio RK Subotica, na celu sa alfom i omegom kluba a nasim velikim sportskim prijateljem Saranovic Sasom. Cilj posete je bio druzenje dece, odigravanje utakmica i potpisivanje ugovora o tehnicko poslovnoj saradnji izmedju Partizana i Subotice. 
 
Predsednik RK SUBOTICA, Sasa Saranovic je istakao:
 
Veliko nam je zadovoljstvo sto smo ugostili  Sampiona Srbije i redovnog ucesnika Lige Sampiona, i sto smo ozvanicili nasu saradnju koja traje jos od 2005. godine, kada su u redove Sampiona presli Tubic, Abutovic, Malencic i Marjanac. Dacemo sve od sebe da bude jos Sampiona, od ove godine za Crno bele ce nastupati pionirski reprezentativac Nikola Ivanovic.
 
Generalni sekretar i direktor skole rukometa RK Partizan, Predrag Juskovic je istakao: 
 
Hvala domacinu na odlicnom prijemu. Veliko nam je zadovoljstvo sto smo nasli partnera iz ovog dela Srbije, gde ima dosta talenata i nadamo se da ce u redove Sampiona preci jos dosta igraca.
 
 
Po dolasku u Suboticu, odigrane su tri utakmice, kadeti – igraci rodjeni 1998. godine i mladji, pioniri – igraci rodjeni 2000. godine i mladji i decaci rodjeni 2002. godine i mladji. Rezultat je bio u drugom planu, a svi igraci su pokazali veliko znanje i potencijal. 
 
 
Ovim putem se zahvaljujemo RK SUBOTICA i g-dinu Saranovic Sasi na odlicnom  gostprimstvu i radujemo se novim druzenjima.
 
MNOGO SMO JAKI!