Crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u finale M21 lige jer su u gostima izgubili od Jugovića iz Kaća rezultatom 25:23 (14:12). Zbog lošijeg skora Partizana u gostima, dalje je prošla ekipa Jugovića. Podsetimo, meč na Banjici završen je rezultatom 26:24.

„Očekivali smo tešku utakmicu. Jugović je kvalitetna ekipa sa nekoliko perspektivnih igrača koji igraju Super ligu. Zaliha od dva gola razlike iz prethodne utakmice nije ostavljala prostor za opuštanje. Jugović je na početku brzo poveo sa tri gola, međutim, naši momci su stigli vođstvo protivnika i pred kraj poluvremena poveli sa golom razlike. Nijednog trenutka se nismo predali. Pred sam kraj uspeli smo da dođemo na dva razlike, ali to nije bilo dovoljno za prolazak u finale. Pohvalio bih Popovića, Sretenovića i golmana Kneževića“, rekao je trener crno-belih, Josip Draslar.

Najefikasniji u Partizanu bio je Ilić sa 8 golova, a u Jugoviću Perović sa 9. Kapiten Partizana na ovom meču bio je upravo Vanja Ilić koji je i u Super ligi, sa prvim timom Partizana, izgubio titulu zbog jednog gola.

„Nekako mi je suđeno da zbog jednog gola razlike ispadam stalno.Ovo je drugi put za titulu, a isto mi se dešava i na sva tri prvenstva sa reprezentacijom. Bio sam svestan da u ovoj utakmici moram da preuzmem odgovornost na sebe i nadam se da sam u tom segmentu ispunio očekivanja. Na današnjoj utakmici nam ništa nije falilo, sem malo sreće i veća zaliha sa prve utakmice“, jasan je Ilić.

Finale lige U21 igra se u nedelju u Nišu. Za trofej će se boriti Jugović i Rudar.