Veterani Rukometnog kluba Partizan učestvovali su danas na turniru u Banatskim Karlovcima, na kom su osvojili prvo mesto.

Pod vođstvom direktora crno-belih, Aleksandra Blagojevića, koji je u obe odigrane utakmice bio najefikasniji igrač, došlo se do još jednog trofeja za vitrinu u Humskoj 1. Srebrni su bili domaćini, dok su se bronzom okitili veterani iz Jabuke.

Svoje rukometno umeće pokazao je i predsednik Rukometnog Saveza Srbije, Velimir Marjanović, koji je bio gost, ali i domaćin, s obzirom na to da je rođen upravo u Banatskom Karlovcu.

Za Partizan su nastupali: Padežanin 6, Blagojević 8, Marjanović 2, Daničić 2, Đokić 1, Lešić 1, Komnenić 3, Mikac, Bogdanović, Vuković 2, Rosić.

Iako se Vladislav Rosić nije upisao u strelce, njegovi drugovi mu ne zameraju zbog toga. Svako može da ima loš dan. A da Rosiću nikako nije dan, uverili smo se kada je sam zatražio zamenu i izašao van igre. To se, u njegovoj bogatoj karijeri, nikada nije desilo.

Po završetku turnira, crno-beli su, uz muziku, uživali u specijalitetima ovog kraja i podsećali se svojih sportskih dana i osvajanja prvih trofeja.

Već više decenija, žitelji Banatskog Karlovca, brojnim manifestacijama, obeležavaju svoju slavu – Petrovdan. U periodu od 1. do 14. jula upriličeni su brojni kulturni, sportski i duhovni događaji, a RK Partizan uvek rado učestvuje na ovakvim turnirima.