Rukometni klub Partizan i Rukometni klub BMS Milenium potpisali su ugovor o tehničkoj saradnji. “Nakon dugogodišnjeg zajendičkog rada sa mlađim kategorijama, vreme je da i zvanično stupimo na sportsku scenu kao partneri i zajedno učestvujemo u stvaranju novih reprezentativaca”, kaže generalni sekretar crno-belih, Predrag Jušković.

“Prošle godine smo zajedno organizovali Crno-belu mini ligu, u kojoj su se takmičili naši dečaci i njihove devojčice. Ta liga nas je uverila da ne moramo da se brinemo za rukomet u Srbiji”, dodaje Jušković.

RK BMS Milenium u novoj sezoni nastupaće i sa novim generalnim sponzorom – Triglav osiguranjem. Saradnja je, kako kaže sportski direktor i šef stručnog štaba, Branko Padežanin, razvijena na obostrano zadovoljstvo.

“Veliku zahvalnost dugujemo Triglav osiguranju, velikoj kompaniji koja je u nama prepoznala šampione I omogila nam da napravimo ekipu s kojom možemo napraviti dobar rezultat i sigurno osvojiti neki od 3 trofeja za koje konkurišemo. Posebno nam je zadovoljstvo što sa našim prijateljima, RK Partizanom, klubom u kom sam ja kao igrač proveo nezaboravne trenutke, sada stupamo i u zvaničnu saradnju”, jasan je Padežanin.

Triglav Osiguranje je deo Triglav Grupe, međunarodne korporacije osnovane u Sloveniji sa tradicijom dugom više od 100 godina. Pored Slovenije, posluje na još 7 tržišta Jugoistočne Evrope: u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Češkoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji, nudeći širok spektar finansijskih usluga.

Direktor marketinga Triglav osiguranja, Ivana Matović čestitala je RK Partizan i RK BMS Milenium na ostvarenoj saradnji, ali i obećala da će Triglav osiguranje, kao generalni sponsor BMS Mileniuma pružiti svom novom partneru svu neophodnu podršku kako bi uspeo da ostvari sve ciljeve zacrtane za sezonu 2013/2014.