Ni 11 golova Dimitrijevića i 7 Kostadinovića nije bilo dovoljno da se RK Partizan nađe u finalu „Kanjiža kupa“. Iako su crno-beli savladali Čaraš Severin sa 26-24 (11:14), zbog gol razlike sutra će se od 16 sati boriti za treće mesto sa lošijim iz meča Nekse – Gorenje Velenje.

„Izgubili smo juče od Bahreina bespotrebno i to nas je koštalo odlaska u finale. Danas smo, opet, primili neke golove koje nije trebalo da primimo sa igračem više što nije smelo da nam se desi. Nije bitno što sam ja dao 11 golova, sutra će isto toliko dati neko drugi. Bitno je da smo odigrali dobro, bolje nego juče. I verujem u svoj tim da će svako sledeće izdanje biti bolje od prethodnog“, kaže najefikasniji igrač crno-belih, ali i celog meča – Ivan Dimitrijević.

Najviše muke Partizanu zadao je Denis koji je pogađao u trenucima kada bi crno-beli bili blizu razlike koja ih je vodila i finale. Ovaj meč završio je sa 7 golova.

Utakmica između RK Nekse i RK Gorenje Velenje, koja će Partizanu doneti rivala za „bronzu“ na ovom turniru, počela je u 20:15. Hrvati su favoriti u ovom susretu, ali s obzirom da je ovog vikenda bilo mnogo iznenađenja, niko sa sigurnošću ne može da prognozira ko će izaći kao pobednik.