Pred oko 2000 navijača u hali Kale, Vardar je savladao Partizan rezultatom 33:26 (15:10). Iako se znalo da su Makedonci favoriti, crno-beli su pružali otpor sve vreme i nisu dozvolili domaćinu da postiže lake golove.

Na kraju meča, trener Brković čestitao je Vardaru na zasluženoj pobedi i poželeo im sreću u nastavku SEHA lige, ali i u Ligi šampiona.

„Sasvim zaslužena pobeda Vardara koja ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje, iako se moj tim borio svih 60 minuta. Nadam se da će igrači naučiti nešto novo iz ovog meča i od ovako jake ekipe. Mi se okrećemo utakmicama u kojima bi trebalo da odnesemo pobedu, pre svega, tu mislim na Lovćen koji dočekujemo u sledećem kolu“, rekao je strateg crno-belih.

Odgovarajući na pitanje novinara da li svoju ekipu vidi u završnici SEHA lige, Brković kaže da je ovo premlada ekipa i da bi učešće u završnici bilo veliko iznenađenje.

Čestitkama na pobedi pridružio se i golman Partizana Srđan Đorđević.

„Drago mi je da je meč protekao korektno, da nije bilo grubih startova i povreda. Vidi se da nam nedostaju Maksić i Dimitrijević i siguran sam da bi sve bilo mnogo neizvesnije da su oni danas bili u sastavu. Drago mi je da smo na trenutke igrali dobro. Bila je ovo jedna jako lepa utakmica u lepom ambijentu“, izjavio je Đorđević.

Najefikasniji u Partizanu bio je Marsenić sa 7 golova, pratili su ga Matičić i Radovanović sa po 5. Najviše muke iz Vardara zadavali su Dušebaev i Brumen sa 6 pogodaka.

Crno- beli u sledećem kolu dočekuju Lovćen na Banjici.