Nakon petočasovnog puta do Zagreba, crno-beli su stigli u grad u kom će sutra od 18 sati igrati protiv Kroacija osiguranja u okviru 4. kola SEHA lige.

Partizan je u prošlom kolu pobedio Lovćen 26:23 i ostvario prvu pobedu u tri utakmice u ligi, dok je ekipa iz Zagreba pobedila Borac sa 44:20 i tako došla do druge pobede iz dve utakmice.

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković veruje da njegova ekipa može mnogo da nauči iz predstojeće utakmice u Zagrebu protiv ekipe Kroacije osiguranje, u četvrtom kolu regionalne Seha lige.

„Crno-beli“ su osmi na tabeli sa tri boda, dok je Zagreb prvi sa šest bodova.

Prošlonedeljna pobeda protiv Lovćena nam je donela satisfakciju za minuli rad i podstrek da nastavimo više i bolje da radimo. Zagreb je godinama klub iz samog vrha evropskog rukometa i nama će biti čast a se nadigravamo sa njima i svakako mnogo toga naučimo iz ove utakmice“, rekao je Brković i dodao da će u narednim mečevima pružiti priliku mladim igračima iz Partizanove škole rukometa.

Novi kapiten Partizana Miloš Kostadinović rekao je da je Zagreb favorit u sutrašnjoj utakmici, ali da će njegova ekipa pokušati da pobedi.

„Svakako da prvi bodovi ovako mladoj ekipi mnogo znače i da su nam podigli samopouzdanje. Zagreb je svakako favorit, ali mi tamo idemo da pobedimo“, kaže desno krilo crno-belih.