Rukometni klub Partizan u subotu od 18 sati igra utakmicu 5. kola SEHA lige sa Borcem iz Banjaluke. S obzirom na to da u petak celo Sportsko društvo Partizan slavi svoj 68. rodjendan, Uprava crno-belih odlučila je da ulaz na Banjicu za ovaj meč bude besplatan.

Uz ovo, navijače očekuju i brojna druga iznenađenja. Za naše najmlađe pripremili smo jedno posebno. Po završetku utakmice, sva deca sa tribina moći će da se spuste na teren, da pričaju sa omiljenim igračima, slikaju se sa njima i uzmu autogram.

Crno-beli će u subotu pokrenuti i akciju „Rukomet se vratio“, a promoter utakmice sa Borcem biće proslavljeni muzičar, Dragoljub Đuričić. Sve u cilju vraćanja rukometa na mesto koje mu pripada.

Ekipa Borca u Beograd stiže na dan utakmice, i na samu Banjicu dolaze posle čak 20 godina. Svima u Partizanu je drago što će posle 2 decenije moći da ugoste svoje velike prijatelje iz Banjaluke i najavljuju jednu kvalitetnu, fer utakmicu u kojoj će pobediti bolji.

„U subotu će se sastati dva slavna i prijateljska kluba. Ono što je za nas bitno je da ovu utakmicu možemo da pobedimo i sa tim motivom ulazimo u meč. Mi još od utakmice sa Zagrebom imamo problema sa bolesnim igračima koji se oporavljaju, ali će sigurno biti na terenu pored svojih saigrača u subotu. Svi imamo velike ambicije i želimo da uvećamo bodovni konto na tabeli“, kaže strateg Partizana, Aleksandar Brković.

Stub odbrane crno-belih, golman Mihailo Radovanović, svestan je da mnogo toga na terenu mora da se uradi da bi rezultat, na kraju, bio pozitivan po Partizan.

„Nadam se da ćemo baš na rođendan Sportskog društva uspeti da zabeležimo pobedu. Već smo protiv Lovćena pokazali da možemo da igramo i nadigramo protivnika. Siguran sam da ćemo moji saigrači i ja to uspeti i u ovom susretu.“

Meč počinje u 18 sati i na tribine će se ulaziti sa strane bazena.