Rukometaši Partizana izgubili su od Metalurga u Skoplju, 6. kolu SEHA lige. Nakon odigranih 60 minuta, rezultat je bio 26:21 (14:10). Sredinom drugog poluvremena Metalurg je vodio i sa 11 golova razlike, ali su u poslednja 3 minuta crno-beli uspeli da smanje ovu razliku.

Partizanovi igrači su nekoliko puta, zbog borbe, pokupili i jake aplauze makedonske publike u hali Boris Trajkovski.

Najefikasniji u redovima domaćina bili su Atman i Talevski sa po 4 pogotka, dok su u Partizanu takođe po 4 puta precizni bili Radovanović A, Kostadinović i Rašić.

„Mogu da kažem da sam zadovoljan karakterom koji su momci pokazali na kraju pa razlika nije porasla još više, kao što je mogla. Zahvaljujući jakim odbranama, uspeli smo da smanjimo razliku na tih 5 golova. Ono što mi se ne sviđa je što ne dobijam povratnu reakciju od igrača. Jesu najmlađa ekipa u ligi, ali mi se čini kao da im se smanjuje entuzijazam koji su imali na početku“, kaže strateg Partizana, Aleksandar Brković.

Novi golman Partizana, Radivoje Ristanović pokazao je u drugom poluvremenu da će u narednim kolima biti veliko pojačanje crno-belima.

„Prvi put sam igrao protiv Metalurga i teško je igrati protiv ekipe koja je među prvih 5 u Evropi. Moja ekipa je mlada, tako da je njima ovo jedna od prvih jačih utakmica, nadam se da će se u narednim bolje pokazati“, rekao je Ristanović.

Partizan u subotu na Banjici, u okviru drugog kola EHF Kupa, igra sa Nantom od 19.30.

Pogledajte foto-galeriju ove utakmice.