Rukometaši Partizana sutra od 19:30 igraju utakmicu 3. Kola EHF Kupa protiv francuskog Nanta. Meč se igra na Banjici, a Francuzi su već stigli u Beograd i smešteni su u hotelu Rex. U večernjim časovima će odraditi trening na Banjici.

„Čeka nas prva utakmica protiv Nanta koji je i prošlogodišnji finalista ovog takmičenja. Njihova ekipa je sastavljena od osvajača Lige šampiona, osvajača zlatnih medalja sa reprezentacijom. Jasno je da su favoriti, ali to ne znači da će se naša mlada ekipa predati. Očekujem da ćemo na terenu biti energični i borbeni i da ćemo, pre svega, nešto naučiti iz ove utakmice“, kaže trener Partizana, Aleksandar Brković.

Kapiten crno-belih, Miloš Kostadinović, pozvao je sve ljubitelje rukometa da podrže njegovu mladu ekipu koja je iznenada ove godine dobila priliku da se bori za minutažu u utakmicama sa jakim protivnicima.

„U goste nam dolazi jedna od najboljih francuskih ekipa, i našim mladim igračima ne preostaje ništa drugo osim da se bore i da dostojno predstavljaju klub“, rekao je Kostadinović.

Generalni sekretar crno-belih, Predrag Jušković kaže da se u klubu pripremaju maksimalno ozbiljno za ovaj meč, kao i za svaki8 drugi. On dodaje i da su navijači najavili dolazak.

Partizan i u ovom meču nastavlja sa kampanjom Rukomet se vratio, a promoter na utakmici sa Nantom je košarkaš Partizana, Žofri Lovernj. Po završetku utakmice, deca koja budu na tribinama, moći će da siđu na teren i da se slikaju sa svojim omiljenim igračima.

 

Rukomet se vraća i u osnovne škole!

Povodom dana Opštine Rakovica, RK Partizan organizuje reviju mini rukometa za decu 3. i 4. razreda svih osnovnih škola sa teritorije opštine Rakovica. Utakmice će se igrati u SC Rakovica sa pocetkom od 10 sati,  a turnir ce otvoriti predsednik opštine Rakovica, Milosav Miličković.