Poučeni dosadašnjim višegodišnjim iskustvom “stare” stranice, brojnim željama, predlozima navijača, ali i potrebama Regionalne SEHA lige, RK Partizan je kreirao novu stranicu koja će još više približiti klub svima koji podržavaju klub iz Humske 1.

Tokom iduće godine stranica će dobiti i svoju englesku verziju, a između ostalog, novosti su:  detaljna statistika, Livescore, kao i Livestreaming.

“Svi ljubitelji rukometa, koji nisu u mogućnosti da dođu u halu, mogu putem interneta, da besplatno gledaju direktne prenose susreta svih Partizanovih ekipa na Banjici”, kaže portparol crno-belih, Jasmina Stakić.

“Tako će navijači koji trenutno žive na udaljenim destinacijama, imati priliku da uživo posmatraju sve utakmice svojih ljubimaca”, dodaje marketing menadžer RK Partizan, Dalibor Marinović.

Zahvaljujući saradnji sa medijskom kućom „Mind Factor”, koja je putem live stream-a prenosila utakmicu 3. kola kvalifikacija za EHF Kup-a koju je Partizan igrao na „Banjici“, preko 13000 navijača sa svih kontinenata bilo je u prilici da gleda rukomet.

Od početka septembra, RK Partizan Livestream je gledalo nešto više od 8000 ljudi dok je utakmica sa Nantom izazvala mnogo veće interesovanje, pa je zabeleženo blizu 13000 „kačenja“ na link. Utakmica sa Nantom gledala se u Francuskoj, SAD, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Kanadi, Rusiji, Holandiji, Nemačkoj, Belgiji,  Švajcarskoj, Italiji, i Grčkoj.

Klub se još jednom zahvaljuje svima koji su proteklih godina, otkada postoji www.rkpartizan.rs, svakodnevno uz web stranicu, kao i na brojnim ustupljenim arhivskim podacima i navijačkim fotografijama.