Saradnicima Crno-bele mini lige – obaveštenje broj jedan

 

Rukomet se vratio. Vratila se  i Crno-bela mini liga. Zdravlje Bože krećemo 10. Novembra (nedelja).

Da bi krenuli 10. Novembra danas počinjemo sa operativnim poslovima:

  • Izvršena je jedna promena – Posle samopregornog i uspešnog rada u kancelariji Komnenić Akim se posvećuje samo trenerskom poslu. Umesto njega dolazi Radić Ivana ( 064 23 66 892 , 011 264 85 56, radixlateralis@hotmail.com ). Od danas Ivana je ovlašćena za sve službene kontakte i poslove vezane za CBML.
  • U ovom trenutku najvažnije je da znamo koliko ekipa učestvuje u CBML.

*Napomena – Predviđene su dve grupe; 2003. Godište (6+1) i 2004. Godište (4+1). U jednom takmičarskom danu mlađi igrači mogu da igraju samo za jednu ekipu(2003. Ili 2004. Godište). Minimalni broj igrača je 12 za 6+1 i 10 za 4+1. To dragi treneri znači da za jedan takmičarski dan morate da imate bar 22 dece pod svojm „komandom“(vama to neće biti teško da obezbedite).

  • Rok za prijavu je do 22. Oktobra (treneri u saradnji sa koordinatorima i direktorima podnose pisanu prijavu; ako je potrebno produženje roka obavestiti Ivanu).

 

  • Od danas treba da krenete sa lekarskim pregledima i obaveznim osiguranjem (to radite u dogovoru sa roditeljima, sami – bez kluba). Ponovićemo još jedanput, za lekarske preglede i osiguranje, ne postoji tolerancija.

 

  • Licenciranje igrača nećemo više raditi (treneri će dobiti sportske knjižice za nove i to će biti osnovni dokument za učešće u CBML).