Rukometni klub Partizan nastavlja promotivnu kampanju pod nazivom „RUKOMET SE VRATIO!“, kojom se klub nastoji približiti i identifikovati sa vernim, ali i novim navijačima. Novi promoter, na utakmici protiv Neksea, u 7. kolu Gasporom Južni tok lige je fudbaler Fudbalskog kluba Partizan – Milan Obradović. Meč se igra u četvrtak, 24. oktobra, od 17 sati.

“Partizan se u odnosu na prošlu godinu dosta podmladio i treba im vremena, sigurno i godinu, dve dana dok ekipa uhvati evropski ritam. Regionalna liga je dobra za njih jer mogu dizati formu kroz svaku utakmicu. Rukomet je u regionu sve zanimljiviji i klubovi su kvalitetniji i svako svakoga može pobediti. Nadam da će se izgraditi i infrastruktura pa da navijači stvarno mogu uživati u celoj predstavi jer, na kraju krajeva – igra se za publiku”, rekao je Obradović.

Mnogi navijači ne znaju da je Rukometni klub Partizan prvo igrao „veliki rukomet“ u Humskoj 1,  na terenu fudbalskih dimenzija. Rukometaši će, stoga, svojim prijateljima iz Fudbalskog kluba u subotu, na utakmici protiv Napretka, pružiti podršku sa tribina stadiona JNA.