Rukometaši Partizana nisu mogli da se domognu novih bodova u 7. kolu Gasprom Južni tok lige. Crno-beli su na Banjici ugostili Nekse iz Našica i izgubili sa 30:25, iako su domaćini na poluvremenu vodili sa 16: 14.

Nejfikasniji kod domaćina bio je Viktor Matičić sa 7 golova, a kod Neksea se istakao Franjo Lelić koji je 8 puta bio precizan.

Početni udarac izvela je poznata voditeljka i veliki navijač Partizana, Marija Kilibarda. Njoj se u bodrenju crno-belih pridružio i fudbaler Partizana, Milan Obradović.

„Jasno je da mi u ovom trenutku od ovoga ne možemo bolje i više. Mi jedan deo odigramo dobre, ali kako vreme prolazi nivo igre pada. Nemam šta da zamerim svojim igračima. Bilo bi čudno kad bismo mi pobeđivali svakoga, ovo je neki naš maksimum.

Ako ćemo iskreno, s obzirom na godine nekih naših igrača, oni pokazuju iskustvo za koje niko ne bi rekao da ga imamo“, rekao je nakon utakmice trener Partizana, Aleksandar Brković.

Jedan od najefikasnijih igrača Partizana, levo krilo, Vanja Ilić kaže da je ovo nesrećan poraz za crno-bele.

„Dobro smo se borili i jako mi je žao što se Radovanović povredio. Od tog trenutka sve je krenulo nizbrdo. Ali opet, drago mi je što smo se borili do kraja.“

Crno-beli su na ovoj utakmici nosili roze pertle u znak solidarnosti i borbe protiv raka dojke. A sa tribina su ih bodrile i članice Udruženja „Budimo zajedno“, žena obolelih i lečenih od raka dojke.

Partizan u sledećem kolu gostuje Tatranu, 9. novembra.

Fotografije sa ove utakmice možete pogledati na našem zvanićnom facebook profilu.