Bivši golman Partizana, Nikola Džamić, podržao je akciju crno-belih u puštanju brkova pa nam je poslao svoju sliku, ali i poruku solidarnosti:

“Uvek sam uz Partizan, puštam brkove i bradu – ako treba . Bravo za akciju, nadam se da će se ovim makar malo podići svest svih o jednoj tako opakoj bolesti kao što je rak prostate.”

Ubrzo je stigla poruka od još jednog nekadašnjeg Partizanovog prvotimca.

stefan babic„Drago mi je što jednim ovakvim gestom možemo da pomognemo nekome kome će to značiti. I posebno mi je drago što RK Partizan često organizuje ovakve akcije“, glasi poruka Stefana Babića.

Igračima se pridružio i novinar televizije B92, Vladimir Đorđević koji se na treningu pred utakmicu družio sa crno-belim brkama.

vladimir-djordjevic“Sjajni ste”, rekao je Đorđević kada je video brkate igrače.

Novi imidž Partizanovih rukometaša dodatno je inspirisao poznatog sportskog novinara, pa je, umesto samo izjave pred utakmicu, napravio interesantnu priču o ovoj zanimljivoj akciji.

Podrška je stigla i iz Austrije od Ivana Dimitrijevića.

„Iako nisam u Partizanu trenutno, osećam se i dalje kao član te velike porodice. Drago mi je da mogu da podržim ovakvu akciju na ovaj način. Ipak ovo znači onima koji se bore protiv ove teške bolesti“, rekao nam je Ivan.

Iz Slovenije nam se javio i doskorašnji bek crno-belih, Nikola Potić.

„Puštam brkove još od prošle godine. 🙂 Sebe ću uvek smatrati članom Partizana i podržavaću sve akcije u kojima je moj najdraži klub. Ovo je najmanje što možemo da uradimo kako bismo ljudima podigli svest o nečemu ovako ozbiljnom“ – Nikolina je poruka.

Prijatno nas je iznenadila i legenda RK Partizan, Branko Radanović koji je specijalno za ovu priliku obrijao svoju bradu i ostavio samo brkove. Sliku svog novog izgleda stavio je i kao profilnu na facebook profilu.

„Puna podrška svakoj akciji mog Partizana“, poručio je čuveni Bane.
Hvala svima na podršci. Ponosni smo na vas. Još jednom smo dokazali da smo porodica koja se uvek drži zajedno!