Bilo je blizu…

Uzeli smo Lovćenu bodove u 3. kolu. Oni nama, Partizanu, u ovom, 12. Rezultat 31:28 (16:15).

Već 3 vezane utakmice – Partizanu izmiče pobeda.

Na ovoj, 12. po redu u Gasprom Južnoj tok ligi, crno-beli su pogađali iz nemogućih situacija, ali i Lovćen. Oni koji prate ova dva tima, slažu se da atraktivnije nastupe Partizana i Lovćena nisu videli. Ali, kad se ispod svega toga podvuče crta, rezultat opet nije na strani crno-belih.

Golmana Partizana, Radivoja Ristanovića, koji je za Lovćen branio 4 i po godine, od ove utakmice navijači domaćina zapamtiće i po tome što su ga večeras teško prolazili.

„Znao sam da je teško odneti bodove sa Cetinja. Mislim da smo izgubili utakmicu u onih prvih 10 minuta kada smo gubili sa 6 golova razlike. Idemo u sledeće kolo da ga odigramo što bolje možemo, a onda da se spremamo i za proleće i uzmemo titulu u domaćem prvenstvu“, rekao je Ristanović.

Nakon meča, trener crno- belih, Aleksandar Brković, odao je priznanje Lovćenu na dobro odigranoj utakmici.

„Apsolitno zaslužena pobeda. Nismo uspeli da izdržimo poslednjih 5 minuta utakmice, falilo nam je igrača u rotaciji. To je nešto na šta u ovom trenutku ne možemo da utičemo, ali sam opet zadovoljan onim što je moja ekipa prikazala na meču“, zaključio je Brković.

Najefikasniji na susretu bio je Marković koji je za Lovćen postigao 10 golova, dok su u Partizanu najpreciznija bila krila Ilić i Matičić sa 7 golova.