Rukometaši Partizana na utakmici 12. kola Gasprom Južni tok lige u kojoj sutra od 18 sati dočekuju  Brest Meškov – nastavljaju sa akcijom „Rukomet se vratio“, pa je zvanični promoter susreta sa Brestom poznati glumac Bojan Parić.

Glumca Bojana Perića, u svojim “prostorijama”, tačnije – u svlačionici, primili su igrači Partizana koji su ga upoznali sa pripremama za utakmicu sezone. Prvotimci su mu objasnili da je SEHA Liga sigurno najkvalitetnije takmičenje u ovom delu Evrope, a smatra se i drugom najjačom rukometnom ligom na svetu, odmah iza Bundeslige, pošto 5 od 10 klubova igra Ligu šampiona.

Perić je pohvalio sportsku atmosferu na utakmicama i igračima i Upravi kluba poželeo puno uspeha u ovoj, ali i narednim sezonama. Tom prilikom je obećao da će u drugom delu sezone bodriti ekipu iz prvog reda, a ukoliko pobede sutra – biće im domaćin na jednoj od projekcija Perićevog filma “Vojna akademija 2”.

„Kao neko ko je porodično vezan za Sportsko društvo Partiza, dužnost mi je da se odazovem ovakvim akcijama. Rukomet je jedan od sportova gde imamo veliku tradiciju i zato pozivam sve navijače da, zajedno sa mnom, podrže sutra ove mlade momke u, možda, njihovoj velikoj pobedi“, rekao je Perić.

 

Partizan protiv mržnje na internet!

Uz akciju „Rukomet se vratio“, kapiteni oba tima na utakmicu će izaći u majicama sa logotipom kampanje za borbu protiv mržnje na internetu.

„Kampanja je prisutna gde su mladi – u skolama, kancelarijama za mlade, na izložbama i muzičkim festivalima, i verujemo da je ukljucivanje RK Partizan idealna prilika da postane vidljivija i na sportskim manifestacijama”, izjavila je PR nacionalne kampanje za borbu protiv govora mrznje na internetu, Marija Minić.

 

Nagradna igra na poluvremenu

S obzirom na to da je u nedelju Rukometni klub Partizan, u saradnji sa Rukometnim savezom Beograd, organizovao simulaciju Svetskog prvenstva, utakmici će prisustvovati i deca koja su na ovom takmičenju osvojila 1,2,3 i 4. mesto. Oni će na poluvremenu učestvovati u nagradnoj igri, a nagrade za pobednike, ali i gledaoce, obezvedio je Veterinarski zavod Subotica.