Projekat “Vrednosti života” (sportska školica za decu bez roditeljskog staranja i socijalno ugroženu decu) završava 6. godinu svoje aktivnosti. U organizaciji Asocijacije sportskih menadžera Srbije, pod pokroviteljstvom ambasade Švajcarske u Dečijem kulturnom centru Majdan održan je 5. sportski dan za decu učesnike programa.

Polaznici sekcije imali su mogućnost da testiraju svoje znanje na nekom od tri poligona, a za svaki uspešno realizovan zadatak usledila je slatka nagrada.

Rukometni klub Partizan je već 4 godine prijatelj ovog projekta. Od 2010. do danas crno-beli su učestvovali u organizaciji preko 10 manifestacija.

RK Partizan je obezbedio i stipendije za decu projekta tako što dete koje izrazi želju, a ima potencijal, može besplatno da trenira u klubu. Takođe, starija deca koja vole rukomet imaju mogućnost da dobiju besplatnu godišnju propusnicu za utakmice.

Ideja autora programa je da se projekat proširi i time doprinese na značaju kvaliteta rada sa decom bez roditeljskog staranja.