RK Partizan pozvao je javnost i navijače da učestvuju u konkursu “Dres iz snova” koji će biti otvoren do kraja Svetskog prvenstva za žene u Srbiji. Zasad je predstavljen samo najzanimljiviji dizajn izgleda novog dresa. Po nekim rešenjima redizajniran dres mogao bi da sadrži sadašnje crno-bele pruge ali da budu horizontalne. Jedno od rešenja predviđa da se uvede bordo-plava boja, a predloženo je i uvođenje tzv. “starog grba”.

“Kao sportski klub sa velikim brojem navijača i navijačica svesni smo da imamo veliki uticaj na zajednicu, pre svih na decu i mlade. Smatramo da je naša obaveza da igramo u dresovima u kojima naši navijači hoće da nas vide. Na našu adresu došli su razni predlozi za play-of Superlige jer želimo da se “borimo” u duhu brojnih društvenih previranja, da putem rukometa ostvarimo pozitivan uticaj na društvenu zajednicu”, stoji na sajtu kluba.

Partizan je pozvao zainteresovane navijače da se u sledećih 10-ak dana, odnosno do 22. decembra, uključe u “javnu raspravu” o novom dresu za play-of Superlige.

Zainteresovani navijači koji žele da pošalju svoje predloge i primedbe mogu poslati “dres iz snova” mailom ili postaviti na zvaničnu Facebook stranicu gde će se nalaziti i sva ostala rešenja.